نکاتی درباره عکاسی پرتره

ساخت وبلاگ

از آنجایی که پرتره نگاری بیشتر معطوف به عکس از انسان ها می شود چند سال پیش معادل نادرست"تک چهره" برای واژه ی پرتره باب شد که به دلیل گویا نبودن و نامناسب بودن آن خیلی زود منسوخ گردید. پرتره در حقیقت می بایست نمای بزرگ تری از سوژه را نسبت به کل عکس در برگیرد تا امکان بررسی و مطالعه موضوع اصلی برای مخاطب میسر شود. شاید کوتاه ترین و درعین حال رسا ترین تعریف برای عکاسی پرتره را بتوان به این شکل ارائه کرد:شاخه ای از عکاسی است که در آن از چهره انسان عکسبرداری می شود.


در عکاسی پرتره باید به این نکات توجه داشت


وضعیت قرار گرفتن دوربین نسبت به سوژه، لنز مورد استفاده، پس زمینه، موقعیت سوژه، حالت سوژه، کادر بندی و نورپردازی. البته نباید فراموش کرد که برای تهیه یک پرتره خوب مطالعه و داشتن اطلاعات قبلی درباره ی سوژه ارزش است. در هنگام عکاسی، می توان درباره کار، سرگرمی ها، علائق و موضوعات مورد توجه سوژه با او به گفتگو پرداخت و در خلال گفتگو به حرکات، اشارات و رفتارهای شخصی او توجه کرد.

معمولاً فاصله های کانونی لنزهای مورد استفاده برای عکاسی پرتره بخاطر بار روانی لنزهای واید و نرمال، از دو برابر نرمال به بالا و بخاطر کاهش شدید عمق میدان وضوح در لنزهای تله بلند، کمتر از چهار برابر لنز نرمال است.ب هتر است عکس های پرتره را با عمق میدان کم (یعنی با دیافراگم باز) تهیه کرد تا پس زمینه محو شود و سوژه با تاکید بیش تری دیده شود. یک عکاس موفق پرتره، باید بتواند با سرعت کار کرده و ویژگی های فردی خاص و معانی حالاتی مانند خم شدن سر، برق زدن چشم و تغییرات آنی چهره سوژه را تشخیص داده و آن ها را ثبت نماید.


انواع پرتره


- پرتره تمام قد

- پرتره پرسنلی

- پرتره هنری

- پرتره سیاسی

- پرتره تبلیغاتی

- پرتره خانوادگی و ...

برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهآتلیه عکاسی کودکوآتلیه کودکبه وبسایتآتلیه عکاسی کودک کفشدوزکمراجعه کنید

www.photokafshdoozak.com

آتلیه عکاسی کودک کفشدوزک...
ما را در سایت آتلیه عکاسی کودک کفشدوزک دنبال می کنید

برچسب : نکاتی درباره عکاسی پرتره,نکاتی در مورد عکاسی پرتره, نویسنده : 8photokafshdoozak0 بازدید : 192 تاريخ : يکشنبه 9 آبان 1395 ساعت: 13:40